Over Antoon

In zijn woonplaats Boxtel hielp Antoon Voermans al vanaf zijn veertiende mee aan de boekhouding bij het bedrijf van zijn broer, Frans Voermans Verwarming BV. In 1978 ging hij daar vast aan de slag in het kantoor. Begin jaren '80 kreeg de bouwwereld echter te maken met een economische terugval en moest er personeel weg. Het betekende voor Antoon een carrièreswitch waar hij geen spijt van zou krijgen: hij ging meewerken in de praktijk. Dat betekende op pad gaan met de loodgieters, die tevens dakwerk verzorgden.
De tijden werden er niet beter op en de BV ging failliet. Maar Antoon had net de smaak van zijn nieuwe beroep te pakken. Met broer Henk startte hij het bedrijf 'Voermans Verwarming en Sanitair BV'. Samen brachten zij dat tot grote bloei en in 1988 werd een prachtig nieuw pand aan de Schouwrooij in Boxtel geopend. Later is daar nog een hal achter gebouwd. In die tijd maakte hij, behalve veel grote daken in Boxtel, ook korte metten met menige verstopte leiding. Via cursussen en een grote praktijkervaring bekwaamde hij zich steeds meer in zijn vak.
Nadat Henk in 2008 afscheid had genomen, hoopte Antoon het florerende bedrijf langzaam aan een familielid over te dragen. Bij gebrek aan opvolging, moest hij dat echter met pijn in het hart in oktober 2014 verkopen.
Op zijn lauweren rusten, is er voor Antoon echter niet bij: "Ik ben geen binnenman. Ik wil bezig zijn. Dan leef ik prettig". Dus maakte hij een derde start, nu met 'Antoon Voermans, Dakwerken en Rioolservice BV'. Met nieuw elan, maar ook met dezelfde vertrouwde service die zijn familiebedrijf jarenlang heeft gekenmerkt. "Loyaal en betrouwbaar, zo wil ik dat de mensen mij kennen", zegt Antoon daar zelf over.

Ontdek het zelf. Neem nu contact op met Antoon. Hij vertelt u graag wat er allemaal mogelijk is.

Alt image
edge
© ANTOON VOERMANS - RIOOLSERVICE